Ajankohtaisia uutisia

OSMO-hankkeen tapahtumat syksy 2019

ke 20.11. klo 12:00 - 14:45

TIETOA, TUKEA ja MIELEKÄSTÄ TEKEMISTÄ - iltapäivä Kauhajoella (kaupungintalon 2.krs. tila 2.)

Tiedätkö millaista tukea sinulla on saatavilla? Mitä vapaaehtoisena toimiminen voi antaa? Kuka on kokemusasiantuntija? Tule kuulemaan kaikki tietoiskut jaomakohtaiset tarinat tai valitse itseäsi kiinnostavat aiheet. Ohjelman löydät tästä

Tilaisuus on avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu osallistujille.

Hyödynnä samana päivänä Kauhajoella maksuton järjestölähtöinen palveluohjaus. Lisätietoja löydät täältä.


Ke 27.11. klo 8:45 - 15:30 (varsinainen ohjelma alkaa 9:15)
MOTIVAATIOTA MUUTOKSEEN MONITOIMIJAISESTI –seminaari

Paikka: Seinäjoki Areena, tila A270

Suomalaisenyhteiskunnan kehityksessä korostuvat työn ja työelämän muutos. Työntekijöiden on pystyttävä omaksumaan muutoksia jatkuvasti ja taitoa säilyttää oma ja organisaation toimintakyky muutosten keskellä. Toisaalta työntekijöillä on halu muuttaa ja kehittää työtä sekä siihen liittyviä toimintatapoja. Haluamme tukea, kannustaa ja innostaa työntekijöitä muutosten keskellä. Viedään pienilläkin asioilla ja kokeiluilla asioita yhdessä eteenpäin!

Seminaari on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan, kuntien työllisyydenhoidon, TE-palveluiden ja KELAn ammattilaisille sekä kokemustoimijoille ja eri sidosryhmille.

Ohjelma löytyy tästä.

Ilmoittautuminen 15.11. mennessä tämän linkin avulla.


Ajantasaista tietoa hankkeesta ja tarkemmin tapahtumista saa OSMO-hankkeen kotisivuilta ja Facebookista

Palveluallianssi AIMO ja Ohjaamo aloittavat toimintansa toukokuussa Seinäjoella

Seinäjoella asuvat nuoret (alle 30-vuotiaat) saavat monialaisen palvelukeskuksen urasuunnittelun ja työnhaun tueksi, kun Palveluallianssi AIMO (Aikuisten monialainen ohjaamo) ja nuorten Ohjaamo käynnistävät toimintansa 13.5.2019 Seinäjoella. AIMOn kohderyhmänä ovat työmarkkinatukeen oikeutetut alle 30-vuotiaat seinäjokiset, joiden asiakkuus siirretään TE-toimistosta palveluallianssin hoidettavaksi. Ohjaamon kohderyhmänä ovat kaikki alle 30-vuotiaat nuoret. Palveluallianssi AIMOn toiminta laajenee syksyllä myös aikuisväestöön.

Lue lisää:

Etelä-Pohjanmaan työelämäosallisuuden ja sosiaalisen työllistämisen verkosto eli TYSO

TYSO-verkoston tarkoituksena on jakaa maakunnassa tuettuun työllistämiseen liittyviä hyviä käytäntöjä, auttaa kehittämistyössä sekä vahvistaa alueen osaamista ja yhteistyötä. Verkosto on tarkoitettu kaikille Etelä-Pohjanmaan työntekijöille, jotka työskentelevät erityistä tukea työllistymiseensä tarvitsevien kanssa.Opitaan yhdessä!

TYSO-verkosto on alkujaan perustettu Innokylään ja on nyt rinnalleen saanut Facebook-sivuston.

Innokylän työtilan löydät TÄÄLTÄ.

Facebook-sivuston löydät TÄÄLTÄ.