Ajankohtaisia uutisia

Yhteinen arvopohja Etelä-Pohjanmaan monialaisessa yhteispalvelussa

Yhteinen arvopohja Etelä-Pohjanmaan monialaisessa yhteispalvelussa on Katja Rinta-Säntin YAMK-opinnäytetyö, joka liittyy OSMO-hankkeen tavoitteisiin maakunnallisesta yhteistoimintamallista. Opinnäytetyön pohjalta on koottu arvokortit, joita jaettu hankkeen aikana eri toimijoille. Arvokorteista on tehty myös video, joka nähtävillä tästä linkistä.

TYP -palvelut poikkeustilanteen aikana

Korona-viruksen vuoksi vallitsevan poikkeustilanteen aikana monialaisen yhteispalvelun asiakastapaamiset hoidetaan tällä hetkellä pääsääntöisesti puhelimitse.

Alla olevilta kuntien, Kelan ja TE-toimiston nettisivuilta löytyy ajankohtaista tietoa siitä, miten poikkeustilanne vaikuttaa palveluihisi.

Olethan epäselvissä tilanteissa yhteydessä omiin työntekijöihisi. Yhteystiedot löydät Toimipisteet ja yhteystiedot -sivulta.

Ajankohtaista tietoa muista poikkeustilanteen ohjeista kotikuntasi verkkosivuilta:

Lisätietoa Kelan palveluihin liittyen https://www.kela.fi/korona

Lisätietoa te-toimiston palveluihin liittyen
Ajantasaista tietoa hankkeesta ja tuotoksista saa OSMO-hankkeen kotisivuilta ja Facebookista


Palveluallianssi AIMO ja Ohjaamo aloittavat toimintansa toukokuussa Seinäjoella

Seinäjoella asuvat nuoret (alle 30-vuotiaat) saavat monialaisen palvelukeskuksen urasuunnittelun ja työnhaun tueksi, kun Palveluallianssi AIMO (Aikuisten monialainen ohjaamo) ja nuorten Ohjaamo käynnistävät toimintansa 13.5.2019 Seinäjoella. AIMOn kohderyhmänä ovat työmarkkinatukeen oikeutetut alle 30-vuotiaat seinäjokiset, joiden asiakkuus siirretään TE-toimistosta palveluallianssin hoidettavaksi. Ohjaamon kohderyhmänä ovat kaikki alle 30-vuotiaat nuoret. Palveluallianssi AIMOn toiminta laajenee syksyllä myös aikuisväestöön.

Lue lisää:

Etelä-Pohjanmaan työelämäosallisuuden ja sosiaalisen työllistämisen verkosto eli TYSO

TYSO-verkoston tarkoituksena on jakaa maakunnassa tuettuun työllistämiseen liittyviä hyviä käytäntöjä, auttaa kehittämistyössä sekä vahvistaa alueen osaamista ja yhteistyötä. Verkosto on tarkoitettu kaikille Etelä-Pohjanmaan työntekijöille, jotka työskentelevät erityistä tukea työllistymiseensä tarvitsevien kanssa.Opitaan yhdessä!

TYSO-verkosto on alkujaan perustettu Innokylään ja on nyt rinnalleen saanut Facebook-sivuston.

Innokylän työtilan löydät TÄÄLTÄ.

Facebook-sivuston löydät TÄÄLTÄ.