Ajankohtaisia uutisia

OSMO-hankkeen tapahtumat kevät 2020

ke 5.2.2020 klo 14:30 - 17.00

TIETOA, TUKEA ja MIELEKÄSTÄ TEKEMISTÄ - iltapäivä Alajärvellä (Kauppakeskus Paavolantorilla, Keskuskatu 14)

Tiedätkö millaista tukea sinulla on saatavilla? Mistä voisit löytää voimavaroja arkeesi? Kuka on kokemusasiantuntija? Tule kuulemaan ja tutustumaan! Olemme paikalla sinua varten.

Ohjelman löydät tästä.

Tervetuloa! Kahvi- ja mehutarjoilu tapahtumaan osallistujille.

Hyödynnä samana päivänä Alajärvellä maksuton järjestölähtöinen palveluohjaus. Lisätietoja löydät tästä .Ajantasaista tietoa hankkeesta ja tarkemmin tapahtumista saa OSMO-hankkeen kotisivuilta ja Facebookista

Palveluallianssi AIMO ja Ohjaamo aloittavat toimintansa toukokuussa Seinäjoella

Seinäjoella asuvat nuoret (alle 30-vuotiaat) saavat monialaisen palvelukeskuksen urasuunnittelun ja työnhaun tueksi, kun Palveluallianssi AIMO (Aikuisten monialainen ohjaamo) ja nuorten Ohjaamo käynnistävät toimintansa 13.5.2019 Seinäjoella. AIMOn kohderyhmänä ovat työmarkkinatukeen oikeutetut alle 30-vuotiaat seinäjokiset, joiden asiakkuus siirretään TE-toimistosta palveluallianssin hoidettavaksi. Ohjaamon kohderyhmänä ovat kaikki alle 30-vuotiaat nuoret. Palveluallianssi AIMOn toiminta laajenee syksyllä myös aikuisväestöön.

Lue lisää:

Etelä-Pohjanmaan työelämäosallisuuden ja sosiaalisen työllistämisen verkosto eli TYSO

TYSO-verkoston tarkoituksena on jakaa maakunnassa tuettuun työllistämiseen liittyviä hyviä käytäntöjä, auttaa kehittämistyössä sekä vahvistaa alueen osaamista ja yhteistyötä. Verkosto on tarkoitettu kaikille Etelä-Pohjanmaan työntekijöille, jotka työskentelevät erityistä tukea työllistymiseensä tarvitsevien kanssa.Opitaan yhdessä!

TYSO-verkosto on alkujaan perustettu Innokylään ja on nyt rinnalleen saanut Facebook-sivuston.

Innokylän työtilan löydät TÄÄLTÄ.

Facebook-sivuston löydät TÄÄLTÄ.